Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

21Oct/073

(her)examen..

Afgelopen vrijdag een (her)examen gedaan. Ik was in Juli in Engeland gezakt voor de EX333 (Security Services and Authentication) en heb die vrijdag opnieuw gedaan. Gelukkig kon dat gewoon in Amsterdam, niet om de hoek, maar een stuk dichterbij dan over het kanaal 🙂

Nog geen uitslag gekregen, ik hoop dat ik het gehaald heb !!

(update : twee weken later) Balen, 1 puntje te kort.. gezakt dus 🙁

Comments (3) Trackbacks (0)
  1. En wat heb je gedaan voor je gevoel?

    Hoe zit het met dat andere examen?

  2. Helaas, kwam net 1 puntje te kort om het te halen 🙁 Volgende poging volgend jaar denk ik.

  3. Pff lekker zeg, maar ik weet hoe je je voelt!


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache