Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

26Aug/074

Zomerweekend…

Eindelijk weer een weekend met mooi weer.

Vrijdagavond lekker gaan vliegen met de Easy Sports, de wind stond goed, over de lengte van het veld. Wel twee noodlandingen, de eerste keer na een touch-and-go waarbij de motor afsloeg nog net het vliegtuig in het weiland aan de andere kant van het slootje kunnen landen. De tweede keer een bijna zelfde actie maar dan in het weiland van de buren (waar gelukkig hoog gras stond = zachtere landing).

Zaterdag was het "Kleurrijk Wijk", daar zijn we even gaan kijken, ijsje gegeten met de kleine vent die ook een ballon wilde hebben.

Zondagochtend eerst een beetje in de tuin geklust (mijn favoriete hobby... NOT). Daarna na de lunch naar het veld om te gaan vliegen. Aangezien er nu eindelijk een motor in de Super Sportster zit moesten ik die natuurlijk gelijk maar even indraaien. Dat kan ik niet in de tuin doen. Dus drie tankjes brandstof door de nieuwe motor heen gejaagd, dan kandie volgende week worden ingevlogen als de laatste servo en de ontvangeraccu binnen zijn.
Lekker veel gevlogen en weer een rode kop van de zon 🙂

Comments (4) Trackbacks (0)
  1. Jij ook al zo’n klusser, wij zijn net klaar gelukkig, nog wat kleine afwerking en dan even stoppen hoor… tijd voor leukere dingen.

  2. Uhm, nou klusser… valt wel mee hoor. Alhoewel, dit hebben we ook zelf gemaakt 🙂

  3. Nou van die rode kop was niets te zien vandaag.
    Wel een lekker weekend gehad zie ik. Mooi hoor 🙂 Ziet er naar uit dat het toch nog een beetje zomer gaat worden!

  4. jammer dat de zomer ver over is… al is najaar ook wellekker hoor, om andere redenen


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache