Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

11Jun/070

Thuis

Weer thuis, we zijn twee weken in Denemarken op vakantie geweest. Lekker in een huisje met veel ruimte.

We hadden redelijk tot goed weer, soms een dagje miezerig of regen ertussendoor maar in het algemeen zon en een strakblauwe lucht.

Het was wat minder in het huisje, dat werd geleverd met vaatwasser/wasautomaat/droger/dvdspeler/tv/analoge satelliet tuner/stereoinstallatie met cd speler. De analoge satelliettuner had men vervangen, daar stond een digitale voor en de oude analoge stond op zn kant naast de kachel. Nou niet alles deed het helaas, de droger was kapot (lager waarschijnlijk). De DVD-speler was stuk en de CD-speler in de stereo deed het ook niet.
Een kapotte droger is overheen te komen, daar hebben ze waslijnen voor uitgevonden. De kapotte CD-speler was ook een oplossing voor met een kabeltje en de portable DVD uit de auto. De DVD-speler hebben we gerepareerd, de voeding bleek stuk (twee elko's met een bobbel bovenop).
Dus een soldeerbout gekocht en componenten uit de oude analoge satelliettuner gehaald 🙂 De DVD-speler is gerepareerd. Zal ik een faktuur naar de verhuurder sturen ?

Verder nog lekker weggeweest naar Legoland, het vliegtuigmuseum vlakbij, het strand aan de Noordzee en diverse plaatsjes en bezienswaardigheden.

Echt bruin zijn we niet geworden, maar daar is het ook niet het land voor 🙂

Vandaag ben ik nog vrij, morgen mag ik weer aan de slag.

Filed under: Algemeen Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache