Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

8Oct/071

Zomerweekend ?

Het leek wel zomer dit weekend, heerlijk weer en weinig wind. En waar ben ik dan te vinden ? Juist, op het (model)vliegveld !

Zaterdagmiddag een uurtje of twee geweest, want er zijn natuurlijk ook dingen die in huis moeten gebeuren. Maar toch lekker gevlogen, er was wat meer wind dan zondag dus landen en doorstarten was makkelijker 😉

Zondag met de kleine vent en schoonpapa gaan vliegen, de nieuwe Super Sports eindelijk een keer meegenomen en die heeft ook zijn 'maiden voyage' mogen maken wat prima ging !
Het tweede vluchtje ging wat minder, na een minuut of twee bleef het gas op volgas staan !! En dan kun je twee dingen doen : rare stunts uithalen zodat de motor afslaat (met het risico van crash) of doorvliegen tot de brandstof op is. Dat laatste is het verstandigste en heb ik dus maar gedaan, 18 minuten volgas rondvliegen is niet relaxed 🙁 Ik weet nu wel dat ik weinig kans heb zonder brandstof te komen zitten, na een kwartiertje vliegen ben ik meestal wel weer geland 🙂

De kleine vent heeft tussen al de herrie van de motoren nog heerlijk geslapen, in de periode datie wakker was keektie zn ogen uit.

Schoonpapa's vliegtuig ging nog zwemmen in een slootje, maar verder gelukkig geen schade, alleen de motor vol water. En dat kun je oplossen door dat ding te starten en ff te laten lopen.

Al met al een weekend wat we voorlopig qua weer wel niet zullen zien.

[update] Ik kwam de maandag erop op werk en het bleek dat een collega op bezoek was geweest bij een van de boerderijen in de buurt en de herrie van mijn kwartier op volgas vliegen had gehoord.. Hij plaatste de opmerking 'dat is Michel', niet wetende datie nog gelijk had ook !

Comments (1) Trackbacks (0)
  1. Klinkt als een lekker weekend zeg! Heb zelf inderdaad ook erg genoten van het weekend, met name het weer.

    Helaas zullen we inderdaad voorlopig dit soort weer niet meer zien.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache