Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

14Aug/070

Nieuwe laptop

Ha, eindelijk een nieuwe laptop, een Asus F3Sv.

Dual Core T7100, 2Gb RAM, 160Gb HD, GeForce 8600 erin en een 15.4" TFT. Verder alles onboard, USB, cardreader, bluetooth, Wifi (A/B/G/N), fingerprintreader, TPM module en zelfs een webcam in het display, gelukkig kun je die van je af draaien 🙂

Natuurlijk levert Asus dat ding met Windows Vista (Home Premium), dat heb ik dus in eerste instantie op een veel kleinere partitie geinstalleerd want ik wil Linux op de laptop draaien. Dat lukt ook, Fedora 7 draait er nu op. (bijna) Alles werkt, alleen de fingerprintreader heb ik nog niet naar gekeken. Dat komt wel.

Eerst nog maar wat reorganisatie op de servers doen, daarna het laptopwerkstation verder uitbreiden en aanpassen naar mijn eigen smaak.

Filed under: Linux Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache