Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

28Jul/070

Weer thuis…

Zo, 4 dagen training en een dag examen + terugreis achter de rug.

De training was niet makkelijk, een hoop dingen gezien, gehoord en gedaan die ik niet zo vaak of nog nooit gedaan had. Dit heb ik wel gemerkt met het examen, de eerste helft is twijfelachting. De tweede helft heb ik zeker goed gedaan.

5 dagen in een hotel is wel aardig, maar de verveling slaat snel toe. Ook elke avond alleen eten in een restaurant is niet even gezellig. Ook ben je na een dag training best wel gaar dus heb je ook niet veel zin om veel meer te doen.

De terugreis duurde lang, ik was vroeg klaar met het examen, dus ook te vroeg op het vliegveld en mocht nog geen bagage inchecken. Na het inchecken van mn koffer mocht ik van de beveiliging mijn paraplu (een ECHTE RedHat) niet meenemen in het vliegtuig, dus die moest apart bij de 'specials' worden ingeboekt. Ondertussen was ik de vertrekhal van Heathrow drie keer doorgelopen 🙁
Ga je dan zonder paraplu door de security heen, dan moet je je schoenen uitdoen, je laptop uit je tas halen, je jas uitdoen en je riem af (ja, dag, dan zakt mn broek van mn r**t). Ik werd nog net niet gefouilleerd.

Dan door de paspoortcontrole, no problem. Toen nog (dacht ik) een uurtje wachten op het vliegtuig. Ja, mooi niet, een uur vertraging. Om 23:30 nederlandse tijd dan eindelijk geland en door de douane heen. Om 0:30 was ik thuis.

Nu nog het weekend een beetje bijkomen en maandag weer aan het werk.

Filed under: Algemeen Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache