Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

18Jul/070

Verloren….

Gisteren kwam ik thuis met de brommer, blijk ik mijn kentekenplaat verloren te zijn !

Vandaag gebeld met de politie om aangifte te doen, word ik eerst doorverbonden naar de collega's in mijn eigen stad, die verbinden me door naar de gemeente, daar krijg ik 'tudeluuluu', nummer niet in gebruik. Fijn.

Dus maar zelf de gemeente gebeld, die begrepen het eerst niet, "wij doen niets met kentekens meneer". Na veel vijven en zessen.. ja hoor, de afdeling 'verloren voorwerpen'. Nu krijg ik een formulier toegestuurd om in te vullen en dan komt het in het lokale sufferdje zodat als mensen het gevonden hebben zij contact op kunnen nemen met de gemeente, die dan weer contact met mij zal opnemen.

Ondertussen moet ik een formulier ophalen bij het postkantoor om een nieuw kentekenbewijs aan te vragen en dan een nieuwe kentekenplaat te laten maken, dat kost natuurlijk weer knaken !

Volgens de brommerwinkel mocht er niet in het kenteken geboord worden, de plaat zit geklemd in een plastic houder die na drie dagen al gescheurd was (veel te hard en breekbaar plastic). Mijn volgende plaat gaat gewoon met popnagels en 30 minuten epoxy op mn spatbord, die wil ik niet weer verliezen !

Update 20-7-2007 : formulier voor aanvraag vervangend kentekenbewijs gehaald, die grap kost ook weer 29,50 Euro ! En je moet gelijk betalen anders doen ze niets. Formuliertje van de gemeente is ook binnen, die vul ik vanavond wel in.

Update  4-8-2007 : Nu ook een nieuw kenteken gehaald (Kassa : 37 euro) en op de brommer gezet, plastic houder vastgeschroefd EN vastgelijmd met 30 minuten epoxy, daarna de kentekenplaat erin en ook vastgelijmd met 30 minuten epoxy, die komt er voorlopig niet meer af ! Toch de popnagels maar even niet gedaan.

Filed under: Algemeen Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache