Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

8Feb/090

Lang leve de NS !

Ja hoor... dat heb ik weer. Ik ben een weekendje naar FOSDEM 2009 in Brussel geweest. Met de trein ter afwisseling. Heenweg allemaal prima, beetje krap het laatste stuk maar dat mocht de pret niet drukken..

De terugweg ook (buiten de bus die *krak* zei in Brussel, Belgische bussen hebben een probleempje met deuren blijkbaar), tot aan Rotterdam CS, waar ik moest overstappen.
Daar reden we het station uit en na een paar kilometer stonden we stil. Na ongeveer een anderhalf uur wachten (wat volgens de website van de NS 30 minuten was), er was een stroomstoring in o.a. Rotterdam en Gouda, gingen we naar Rotterdam Noord, dat mocht. Daar moesten we wachten op verdere instructies.

Op het moment van schrijven zit ik in de trein en ik heb een PRIMEUR!!! Nog niks op nu.nl, telegraaf.nl en anp.nl πŸ˜‰

Op de site van de NS stond er dat we een vertraging moesten verwachten van 30 minuten, ja dag... meer 2 uur !! We gaan verder naar Utrecht als stoptrein en dit is een Intercity πŸ™‚ Ook heel verwarrend voor reizigers die instappen en vragen wanneer de Intercity komt, dit is de Intercity.

Krak... weer de NS stuk.. ben benieuwd wat er nu eigenlijk precies aan de hand was. Mijn medepassagiers, tegenover me een meneer met een viool en schuin tegenover me een knappe dame die zich stierlijk verveelt zijn er ook niet blij mee. Misschien wel blij met de nieuwsupdates die ik geef πŸ™‚ Mooi hoor, laptop mee en met je telefoon het internet op... Op Google Maps dan kijken waar je bentΒ  πŸ˜‰

Hieronder nog even het logo van de *krak*

ns-logo

Hmm.. het logo uploaden ging toch goed, je moet het alleen niet bij Gouda doen πŸ™‚

Update : alle goede (en kapotte ook blijkbaar) dingen komen in drieen, de trein naar Houten is ook 20 minuten stuk geweest πŸ™ Uiteneindelijk was ik om 20:45 thuis. Morgen maar wat later beginnen.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache