Vliegende Pinguins Over vliegen, de pinguins en …

22Apr/070

Bob de Bouwer…….

Onze kleine vent wil een speelhuisje.
Leuk, maar zo'n ding kost nogal wat, dus heeft mama eens een tekening gemaakt en uitgerekend wat er aan (tuin)hout nodig was. Deze week was er korting op tuinhout bij de Karwei, dus op zaterdag maar even 'wat' hout gehaald.

Op zondagochtend begonnen met timmeren, zagen, boren en schroeven en om een uur of vier was onderstaande het resultaat.100_0253.JPG

We zijn al een eind op weg, benedenverdieping bijna klaar. Boven moeten we nog wat hekjes maken en een trap. Dan nog een dak erop, alleen moeten we nog bedenken hoe we dat willen hebben.

De kleine vent vond het kijken wel leuk allemaal, maar had het na een uurtje wel gezien, de ECHTE Bob de Bouwer bouwt een heel huis in 20 minuten ! Papa en Mama doen daar veeeeeeel langer over.

Maar toch maar even kijken, opstapje is nog wel hoog, daar moeten we nog wat aan doen.
100_0252.JPG

Wel jammer voor papa, vandaag niet lijmen aan het nieuwe vliegtuig 🙂

(Update 30-04-07)

We zijn weer een stuk verder, mama heeft de hekjes gemaak en de paal aan de zijkant.

100_0270.JPG

Papa heeft zaterdag de trap gemaakt, zodat de kleine vent nu zelf naar boven kan klimmen, er liggen onderhand ook nog wat rubbertegels onder de en naast de trap mochtie eraf .....

Nu nog een dak, er liggen nu stammetjes bovenop van de heg (niet op de foto) , is op zich ook wel leuk, maar dan moet er nog wel wat onder.

Wordt vervolgd......

Filed under: Algemeen Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.

Vliegende Pinguins is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache